***

Ватерина Колынец
як не знаєш, куди іти,
просто рухайся уперед,
просто їж, і молись, і люби,
розриваючи смуток тенет

буденності кожного дня,
пам"ятай, що ти молодий.
якщо трапиться десь фігня -
розправляйся, або ж забий.

оточи себе добрим, смішним,
навчися терпіти гнів.
якщо впав, піднімися з колін.
роби реальність зі снів.

повертайся туди, де жив,
подзвони, якщо не забув.
просто вір, що якщо не приплив,
значить, берег не твій ще був.