К Ю. Т

Елена Махровская
Яка рiзниця, панi Юля,
Якою мовою брехати.
Я вам, шановна, пропоную
Свою країну рятувати.
Я пропоную вам згадати
Те, що не винiс Болiвар:
По-перше - жiнка ви i мати,
Лише по-друге - володар.
Не нас, а себе вы зганьбили
Тим, що ви вкрали, кого вбили.