Хто не скаче, той москаль!

Владимир Ивашина 2
Грає банджо на планеті.
Скачуть всі – і ніг не жаль.
Скачуть ганси, жани, петі…
Та не скаче лиш москаль.

Янки прагнуть дивідендів,
Віднайти святий грааль.
В скач пускають континенти:
«Хто не скаче?! -  Та москаль».

Був і я почав скакати,
Та виходить смертний гріх:
Мертві діти, попіл з хати –
Скаче світ, ми - дужче всіх.

Ох, чорти б нас всіх скакали,
Розтрясли зовсім мізки.
Скорше,  ми їх і не мали,
Бо все слухали казки,

Ті, що нам розповідали
Владці двадцять з гаком літ.
Україну розікрали:
«Крайній хто? - Москаль – сусід».

Став я трішки заздрить Раші,
Щось святе іще в ній є,
Бо вона, як юди наші,
Свій народ не продає.

Ну, не згоден москаляра
Під банджО у Джо скакать.
Так, як наш патріотяра,
Землю рідну продавать.

Грає банджо на планеті.
Ми уроки не вчимо.
В божевільнім піруеті
У провалля летимо.