Майже

Мэрит Йенсен
Ні,я зовсім не претендую.
Мене це майже не бентежить.
Тебе в думках я не малюю
І не плачу.Це просто нежить.

Ні,я майже вільна.
Хоча вже,мабуть,не жива.
Я сприйму це все спокійно,
Хоч і пливу тепер сама.

Ні,я не прийду до неї
Говорити чи питати.
Я піду по тій алеї
Просто так,кудись гуляти.

Я майже вже забула,
Все кину й зникну назавжди.
Любов(чи не любов)минула.
Хоч іноді приходь у сни.