З 8 березня Мамо

Олеся Подшивалова
Ти квітами пахнеш,
Бузком запашним
І сонце сміється тобі.

Жінки всі радіють
Цим днем весняним.
Я щастя бажаю тобі.

Люблю тебе мамо
Я понад усе,
Рідненька моя, не сумуй.

Віддам тобі ненько
Що схочеш, усе.
Ти усмішку лиш подаруй.
Присвячую моїй дорогій мамі.