Де ти?

Олеся Подшивалова
1) Я вже забув коли я був
З тобою віч на віч,
Коли ми добрим часом вдвох
Гуляли цілу ніч,

І зорі, разом з місяцем,
Світили тільки нам.
Та ті часи минули всі,
Залишились думкам.

П-в:
Моя мила, моя мавка лісова,
Де ти ходиш й с ес же ти, чи ти сама?
Як тебе мені по світу віднайти,
Щоб усе життя як квітку берегти?

2) Та вже, як іній, сивий чуб.
Я думаю про нас.
Став більшим наш могутній дуб,
За цей невпинний час.

Закутав хмель, зелений есь,
Наш яблуневий сад.
Назад нам шлях не віднайти,
Засипав листопад…