Вiйна то горе

Иринка Николенко
Нестерпний бiль,жахiття вируе...
Навколо темрява жалю
Кому це треба,хто керуе
Вже припинiть,я вас Молю!

Де ваша гiднiсть?!Грошi все не куплять!
Не вернуть батька до сiм"i
Скарби людину зовсiм гублять
Ганьба пiдсудноi скам"i

У них душа то е багнюка
То нЕлюды що зло несуть
А замiсть серця -каменюка
Та в мiзках зовсiм каламуть

Храни Господь людей що в горi
Даруй в серця надii
В такi часи для всiх суворi
Хай не вмирають мрii !

Омрiяти майбутне ,щиро
Щастливi посмiшки,не бiль
Та насолоджуватись миром
Як пiсня лине звiдусiль.....

17.06.14 г.