Любов

Олег Алиев
Є ім'я у моєї душі,
І ім'я їй любов.
У ній немає страху й не брехні.
Її не мало і не багато.

І якщо треба помовчати,
То помовчить вона, а якщо ні,
То пошепки заспіває тобі,
Що серцем тебе вона любить.