Кредит

Игнат Меренков
Немає часу, крім тепер,
Не буде завтра без сьогодні.
Твоє життя — кредит Господній,
Вважай, що вчора ти помер.
Живи у борг і пам’ятай,
Громадянине пересічний:
Від Бога цей кредит не вічний,
Все, що не рай, свій має край.