Янгол. Долонi

Максим Юрчук
Янгол. Долоні.
Лиш човен по небу...
Він в твому полоні -
нічого не треба.
За сміхом іде
один поцілунок,
він тебе вкраде
та це - порятунок.
Удвох перешкоди -
такі невеликі...
Без душевної вроди
люди безликі...
Тримається човен,
він скоро погасне,
і ранок настане,
а з ним - нове гасло.

Допоки на небі
виблискують зорі,
з`являються очі -
тяжкі, та прозорі.
Тремтять твої руки,
шукають опору,
та тільки лиш в ньому
знаходять Гоморру.

9.7.14 натхненний Франком.