Вiншаванне

Зинаида Фиранчук 2
Ад   Волечкi  Калегi  па  працы.

Сягодня  свята  у  Знулi.  Як  прыемна !
Табою  ганарымся  мы !
З  такой  жанчынай -  мора  па  калена.
I  у  яе  многа - шчырасцi  у  душы.
I  розум  мае. I пяшчоту.
Заусёды  здатна  растлумачыць усё.
I  з  ёю  сябраваць- заужды  у  ахвоту.
Бо  наша  Зiна - ведае  жыццё !