Хотел...

Николай Бушенев
Хотел,
аж вспотел.

Хотел
в жилотдел (в здравотдел, в политотдел, спецотдел, в финотдел).

Хотел,
да виноград незрел.

Хотел,
да не смел.

Хотел,
да не съел.

Хотел,
да не успел.

Хотел,
да помешал прострел.

Хотел
добрых дел.

Хотел -
и завертел.

Хотел -
и залетел.

Хотел -
и навертел.

Хотел -
и прилетел.

Хотел -
и раздел.

Хотел,
но не спел.

Хотел
сделать задел.

Хотел
управдел...

Хотел
юных тел.

10 июля 2014 г.