Лист

Яна Ситайло
Твого листа як прочитав я
В мені проснулася любов
Те почуття якого раніше
Ніколи я не відчував
Твої листи палкі, сердечні
Від них п'янію без вина
Любов я знаю окриляє
На крилах душу підіймає
І як приємно відчувати
Палку любов в твоїх листах
Тебе я бачу щиру, ніжну
І вірю,так воно і є
Закрию очі і чекаю
Коли в вісні вже прийдеш ти.