Impression

Цвет Весны
 Французький романтизм — це імпрессіонізм
 Де проза, поезія, картини — світ
 Духовного відзеркалення людини,
Пошук ідеального та мрій утіх.

Постав переді мною пейзаж душі Моне
Ліричний щоденник без сюжету,
Гра світла придає картині калориту
Романтична лінія підкорює мене.

Худохник видатний помножив власний світ,
Я бачу різні відзеркалення себе
Блукання духу в гамі кольорів -
Блакитна квітка в сукні білій йде.