Даче от дачника

Феодор
Пикантна дача,
Глуп хозяин,
Наивна гостья,
Звон стекла,
Закат прекрасен,
Ночь ужасна,
На небе
Яркая звезда.
Пугали птицы,
Ухал филин,
Рычал хозяин
На луну.
Ломилась Жучка
На веранду,
Пропил хозяин
Конуру.