Не своi, не чужi

Владимир Фадеев
Не свої, не чужі
Дві краплини, дві плями
Поклялись бути разом
Стежки дві між полями

Поклялись гріти небо
Дві жаринки на сонці
Але жевріють ледве
Мерзнуть в Бога долоньці

Майже плачуть
Ховаючи тугу в комети
Гинуть в всесвіті щастя
Дві маленькі планети