Наснилося

Прокопенко Юрий
Наснилося, що ми у парі, дивно…
Таке приходить рідко у житті.
Неначе щастя розлилося й мирно
Вітри між листям вклалися в постіль.
Розмріяно душа зловила ноти,
Прекрасні до-мажори від небес.
І навіть доля припинила спротив,
Одвічний пошук дива раптом щез.
Бо диво поряд, заглядає в серце,
А там роздолля радісних октав,
Там життєдайне до країв озерце,
Прозоре плесо, мов гірський кришталь.
Наснилося, що ми у парі, поруч
І Всесвіт бавиться в твоїх очах.
Дає натхнення, підіймає вгору,
Немовби в мене на долоні час.
Стрімкий та я його тримаю міцно,
Бо ти звільнила крила, хай на мить!
Зненацька марево пішло і звісно –
Не сплю вже я, та серце все летить.

21:06, 11.07.2014 рік. 

Зображення: