iнтэрнэт не панацэя

Карина Нес
Хоць інтэрнэт не панацэя –
Ды сэрца шчасцем багацее,
Што ў свеце светлых ёсць сяброў,
Што ў іншасвет нясуць любоў.

Дык усміхайся шчыра й ветла,
Дзяліся сонечным агнём.
І хай нясецца гэта з ветрам
І ў віртуале ноччу й днём!
                4.07.2013г.