Про100 рiкам

Валео Лученко
Просто рікам у руслах буває тісно.
То ж заповнюють вони
заливні луки.
Так з барильця бува
виповзає тісто,
коли тепло і в хаті
хазяйки нема.

Так і людям у цім зачумаченім місті
місця мало і ради на те немає.
Май скінчився, а значить літо,
але зимно серцю.
І хто розрадить?

Але ріки назад в береги входять.
Тісто втекле замішують першим.
Ну а серце?
Та що там серце.
Не хвилюйся, рідненьке!
Все буде добре...