Давно колись...

Цвет Весны
Давно колись тебе кохав,
Немов осіннюю ту пору,
Любив тебе я палко так,
Незнаю, чи колись тебе забуду,
А все ж тебе я так люблю,
Мабуть, любити завжди буду,
В душі залишишся моїй,
На світі доки жити буду.