1-1

Така Синева
По струнаx нотами струм.
В травні пензлем трава.
Якщо в сумі отримуєш сум-
Руками спускай рукава.

Гримай двічі дверима,
Пересипай усім перцю.
І якщо не римується рима-
Сердись на своє серце.

Зойкай зозулям роки.
Плащем закривай плач
В винах немає вини
Твоїх невдалих невдач.

Тож пий тільки те, що питне
Спи, поки спиш і знай:
В складності є просте.
Швидко його шукай.