с...

Зоряна Холод
Відпусти, не треба до мене приходити,
Ти знаєш, це по-дивному дуже боляче,
Коли сама відчувати твої теплі дотики,
Якщо хочеш-будь, але я це знати не хочу.
По всьому тілу коли бігають мурашки,
Коли я відчуваю твоє холодне тепло,
Хочеться весь світ куди подалі послати,
Пообіцяй, що ти востаннє зараз прийшов...
Відпусти, не треба до мене приходити...
А я знайду якогось хорошого психолога,
Нехай лікує, робить що хоче, відколи то
Не допомагають навіть молитви до Бога.
А ти відпусти, і ніколи не приходь більше,
Навіть коли шукатиму своєї душі відмичку,
Навіть коли я пишу найсумніші свої вІрші.
знаєш, якщо мені треба буде я тихо покличу.