К нець

Зоряна Холод
Вірші, не варті нічого
І очі її давно вже пусті.
Не молиться вона Богу.
Люди всі для неї якісь не ті.
Життя, що звелось до нуля,
Любов, яка тепер не зігріє.
На бортику того корабля
Надпис "КІНЕЦЬ" вже біліє.
І знов слова складе в рядки,
А рядки в прекрасні вірші.
Не зведе два берега ріки.
Їй не погано, аби не гірше...
Не варті нічого вірші
І очі пусті вже давно.
Не погано, аби не гірше
А хоча... Їй вже все-одно.