***

Иван Якущенко
Чорт би побрав ці відстані...
Невеликі, та все ж, неблизькі.
Й телефонні дзвінки не здатні
передати слова усі...

Не обняти й не пригорнути,
не відчути тепло твоїх губ,
і в очах - не потонути,
й не відчути усю ніжність рук...

Я немовби знав тебе вічно,
я шукав тебе скрізь і завжди,
наша зустріч - це посмішка долі,
і прощення за наші гріхи...

9 - 10.07.2014