Один лише погляд

Цвет Весны
Один лише погляд очей
Твоїх зелених, дивовижних,
Дарує мені ночей
Багато фантастичних.

Ми неначе в казці,
В чарівному світі,
Палають місяць, зорі
На почуття гарячі...

Це щось незабутнє
Й коханням зігріте
Нас обійма, обгорта
Палко гріє почуття,
Так все життя.