Крик

Мэрит Йенсен
Любий,хоч сьогодні не кричи.
Криком ти мене не зрозумієш.
Хоч іноді мені листи пиши
Чи вірші,як вмієш.

Криком я тебе не зрозумію.
Давай хоч трохи помовчим?
Тобі пишу листи,як вмію.
Слова усі пливуть,як дим.

Гірше крику є пусте мовчання,
Коли тобі вже просто все одно.
Ні,я прошу тебе,моє кохання!
Кричи!Хай трісне це вікно.