Я полечу

Юрий Бажов
Я полечу в той край далекий,
Де все не надто на нас схоже.
Там високо кружать лелеки -
Їх наші біди не тривожать.

Я полечу туди, де сонце
Надією у серці світить.
Там кожної душі віконце
Для сонця широко відкрите.

Буває добре не завжди
І щастя в нас не завжди сяє.
На світі ,як ти не крути,
Без світла тіні не буває.

Настане день, я полечу,
Мов птах, із крилами неначе.
Життям за це я заплачу,
Але ніколи не заплачу.

Яке ж життя без ваших мрій?
Ніхто б такого не хотів.
Я хочу, щоби кожен свій
Взяв кошик щастя й полетів.