iндiйське

Ульяна Кривохатько
названий другом найглибших душевних шрамів
веди мене в джунглі до стін стародавніх храмів
вдягни мене в сарі
прикрась мої руки хною
я мрію про старість
тільки якщо з тобою

13.07.14