Днiпрорудному в День мiста

Людмила Дзвонок
Любе місто, дякую за тишу,
Що нема у нас протистояння,
І ніхто домівки не залишив...
Всі тобі сердешні привітання!

Будь під небом мирним, синьо-чистим,
Радуй око гарними квітками,
Та шуми зеленим, жовтим листям...
Будь щасливим завжди поряд з нами!

Дякую я Богові за тебе,
І молюсь за кожную родину,
Хай ніщо не затемняє небо,
Мир і спокій прийде в Україну!
              13.07.2014