Посвята Л

Олись Лапковский
у світі темних людей де панує морок
комунізм є радянська влада плюс електрифікація усієї країни

у світі пост НТР, де кожний другий носить у кишені ПК
учення - світло, неучення - тьма

здається так, за уточненнями до Гуглу
Володимире Іллічу, не лякайте мене своєю досконалістю

довершеність місяця вповні триває 10 земних годин
а далі?