Мiра часу

Ксения Дыяк
Подаруй мені ще мить в твоїх обіймах,
лиш затримай на секунду у руках,
бо з тобою так щаливо і спокійно,
наче пташці у безмежних небесах.
Присвяти мені лише одну хвилину,
Я в обмін тобі віддам усе життя...
Міра часу, якщо чесно, не важлива,
Цінні тільки пережиті почуття...