Молитва малечi

Натуличка
Я ж не мала
І все, все розумію
Біля іконки
Пресвятой Марії
Прошу одне:
З війни прийди, татусю
Благаю я
Душею так молюся!
Прийми, прошу -
Мої думки про тата,
Дивитись вдаль
Втомились оченята...
Слухняною
Я бути обіцяю
Ми з братиком
На тата так чекаєм!
Мої сльозинки
В світі найщиріші,
Бажання ці
До волі найсвітліші...
Чекаю я,
Моя надія кріпша
За ту війну,
Що горе
       робить
              лише...