Покiйнiй бабусi

Малюга Татьяна Николаевна
Бiленька,
        пiд соломою,
                хатина.
Старенька
         та премудра
                Василина.
Бабусю,
       Ви для мене –
                двiчi мати.
Боюся,
      що нема вже
                тої хати;
Стежини,
       що пробiгла
                по городу,
Малини –
       для здоров'я
                та на вроду;
Барвiнку,
        що любила
                поливати...
Довiку
      менi буде
               що згадати...

22 мая, 2012