До тебе лину душею

Настя Лисицина
До тебе лину душею,
Щоденно тобою  марю,
У небо злітаю птахом -
Більшого щастя не знаю.

Веселкою ранок грає,
Ти ніжний промінь нового дня.
Моє серденько  пісню співає
Про те, як кохаю я.

І нехай ми різні з тобою,
Але й так неймовірно схожі.
Повниться серце журбою,
Хоч всміхаюсь до перехожих.

Ти далеко, та твоє світло
Гріє душі й світи безкрайні,
Завжди ласкавий і добрий,
Шкода, що лише в онлайні.