Небесная роса

Олег Алиев
Мы божьи слёзы в этом мире,
Небесная роса,
Упавшая с небес.
Одна упала в Украине,
Иная падала в дремучий лес.

В одной земле цветы не вянут,
В другой — они болотной тиной тянут,
Но все мы люди одной Земли:
Из капли вышли, и в небеса ушли...


***
Ми божі сльози в цьому світі,
Небесна роса впала з небес.
Одна впала на землю України,
Інша впала в дрімучий ліс.

В одній землі квіти не в'януть,
В іншій вони болотній тіною тягнуть,
Але ми всі краплі одній Землі.
З краплі вийшли в небеса пішли...