Look the sky, или самая первая песня на английском

Парламент Птиц
look the sky -
sky is burning
people dont see, they dont watch the bird
the bird is burn
kill a god
he is a very drunk
the world looks at us as babies proving
proving the truth

remember we walking the rain together?
i saw i left my last train
the only important - our blue jackets
i'm sorry but this doesn't happen again

i was naive smiling face
writing a letters, tied to balloons,
well, is not that funny?
i'm in a hurry,
but i failing raise
ask someone up there to make the world
to kind and sunny

forgive me for my lake of love for the people
i try,
but i'm all alone
the only thing that i have -
my love
my love
my love
with the world

remember we walking the rain together?
i saw i left my last train
the only important - our blue jackets
i'm sorry but this doesn't happen again

посмотри на небо -
небо горит.
люди не видят, они и не смотрят на птиц -
птицы горят.
убейте бога -
он очень пьян.
мир смотрит на нас, как на младенцев, доказывающих истину.

помнишь, мы гуляли вместе под дождем?
я смотрела, как уходит мой последний поезд.
единственное, что важно - наши синие куртки.
мне жаль, но этому не повториться снова.

у меня было наивное улыбающееся лицо.
писала письма, привязывала к воздушным шарикам,
ну разве это не смешно?
я торопилась,
но не смогла успеть.
скажи кому-нибудь сверху, чтобы сделал мир добрым и солнечным.

прости меня за моё отсутствие любви к людям,
я стараюсь, но я так одинока.
единственное, что у меня есть -
моя любовь с миром.