Мозжечок

Виктор Малороссов
Все є в заможної тварини -
Хатинка в Ніцці, літачок,
І рудиментом від людини -
Маленький зовсім мозжечок.

Забув про неньку, про Чугуїв...
Патріотизм - це западло.
Він іколи бува працює -
Рахує в гаманці бабло!



    6.07.2014р.