Запахи сливи

Лена Грама
Запахи синьої сливи,
Наче кохання напливи.
Мов би,не мов би кохання,
Усмішка сонна,ще рання.

Наче солодкий,духмяний,
Ніжний,щасливий-коханий.
Лиця чудові,вродливі...
Кохання що солодом в сливі.

Потяг,прекрасне похмілля,
Запах зеленого зілля.
Ніжності,радощів будні,
Всі гомінливі та чудні.

Запахи синьої сливи,
Наче кохання напливи.
В ньому майбутнє у слові,
Вірність і ніжність любові.
  (Понкратова.Е.В.)