На армянском - про любовь...

Арман Огмрцян
Барев ду кахцр им сирун
Амен варкян, ко масин эм мтацум,
Узум эм гам кези теснем
Асем ес, сирум эм кез!

hокис кез мота мишт канчум,
Гити, ду эл эс индз спасум
Байц ов айтпес к мтацер,
Вор арандз теснел к сираhарвей.

hима арандз кез, эл кянк чка,
Вочинч, эт жаманакн эл к га
К га ми ор вор к hандипенк,
Тесненк ирар, сиренк у псаквенк!