Почему?

Танюшка Алиева
Почему? Почему? Жизнь дала нам два крыла.
И лететь мы не сможем не когда и не куда,
Зачем?
Были дни у нас двоих мы хотели в них летать.
Но всё равно мы не смогли вместе в небо улететь.
Почему? Почему? жизнь дала нам два крыла
И лететь всё равно мы не сможем не когда.
Ты умерла для меня и забрала одно крыло.
Я теперь не смогу полететь не когда и не куда.
Зачем?
Ты забрала одно крыло.
Зачем?
Ты забрала одно крыло.
Сейчас мне горько одному.
Что рядом нет тебя,
И я скучаю по тебе и по другому крылу.

Чому? Чому? Життя дала нам два крила.
І летіти ми не зможемо не коли,
Навіщо?
Були дні у нас двох ми хотіли в них літати.
Але все одно ми не змогли разом в небо полетіти.
Чому? Чому? життя дала нам два крила
І летіти все одно ми не зможемо не коли.
Ти вмерла для мене і забрала одне крило.
Я тепер не зможу полетіти не коли.
Навіщо?
Ти забрала одне крило.
Навіщо?
Ти забрала одне крило.
Зараз мені гірко одному.
Що поруч тебе немає,
І я сумую за тобою і з другого крила.