Як серце зносить?

Оксана Гриценко
Як серце зносить,зносить,зносить?
 Серце живе,воно болить!
 І порятунку в Бога просить
 Спинити біль в ту саму мить!

 Згорнути все,війну,страждання,
 Підлість людску,брехню і злість,
 Землю омити до світання!
                НЕ всі,що мають,вже спаслись!

                І довготерпить Бог-Мессія,
                Даючи час для вороття,
                Життя насіння в серці сіє,
                щоби зростити каяття!