Чому

Вождь Оленей
Чому я її не чекаю
ніколи на вокзалі не зустріну
від неї як хворий тікаю
не залишусь навіть на годину
чому на одинці прощаюсь
не шукаю у магазинах
може все ще я покаюсь
у намальованих мною картинах