Красива д вчина

Артем Пономаренко
Красива дівчина з ім`ям ****ня,
Така приваблива і ніжна, чарівна.
Ти - сонечко, троянда і гарнюня,
Ти - келих найсмачнішого вина!

Ти маєш посмішку відверту та яскраву
І очі - чисті, добрі та ясні.
І вся ти - диво, все в тобі на славу!
Ти - Янголятко, що проиходить увісні!

До тебе відчуваю ніжність та кохання,
Всі найщиріші, теплі та відверті почуття.
Ціную з дня знайомства наше спілкування,
Цю зустріч пам`ятатиму життя!