Господи, прости!

Людмила Дзвонок
Господи, прости, прости
За протистояння,
За всю бiль, що принесли,
За усi страждання!
Вiдведи вiд нас весь грiх,
Освяти, Всевишнiй!
Будем ми, як новий мiх...
Чистi всi, безгрiшнi!
         20.07.2014