Коудра з ваблока

Пастухов Никита
Накрыўшыся коўдрай з ваблокаў
Ты сустракаешь усмешкаю
Промні святла… без акуляраў
Якія ты наўмысна пакінула дома

Гэтае лета трэба верыць
Прынясе прынамсі усім
Шмат цяпла…нам мабыць
Бо узімку мы сумавалі па ім

Няхай жа будзе болей
Летніх постаў у твітары
Пра адпачынак…ці лепей
Мноства радасных фотак у вк

Паветра свабоды нібыта ў сне
На аткрытай летняй прасторы
Прагамоніць нямоўчкі….назаўжды ЖЫВЕ
Беларусь а з ею і ты! (c)