Грунвальд!

Пастухов Никита
На Грунвальдзе посьпех народа
Сапраўдны Дзень Перамогі!
Вялікая бітва 1410 года –
Подзьвіг народа, што жыве
На вяка!

Ніхто не забыты
і нічога не забыта!
Няхай сьцеражэцца усходняя арда!