Незнарок

Пастухов Никита
Дзе прывiд таго анёла
Якi я заўважыў пазаўчора
Яе сiлуэт я бачыў здалёк
I ён мне спадабауся незнарок
Яна напэўна у краiне мараў
Сярод самых чароўных абшараў
Прываблiвае сваей усмешкай
Толькi якой туды icцi cьцежкай?