***

Танюшка Алиева
С постели встану кофту на себя я натяну,
Схожу на кухню кофе я себе налью,
Усядусь на диван
И стану кофе пить,
Какой прекрасный мир
Скажу себе я молча,
Потом я встану и возьмусь за ум
И мир окрасится в цветные краски,
И прокричу ура,
И тут мой сон рукою оборвет
Проснусь и буду вспоминать об этом.



Встану з ліжка кофту на себе я натягну,
Піду на кухню кави я наллю собі,
Усядусь на диван
І буду пити каву,
Який прекрасний світ
Скажу я собі мовчки,
Потім я встану і візьмуся за розум
І світ забарвиться в кольорові фарби,
І прокричу ура,
І тут мій сон рукою обірве
Прокинусь і буду згадувати про це.