Зречись

Ди Мэй
зречись мене ти вголос, тричі.
спали листи усі, написані тобі.
забудь усі слова приємно-таємничі.
залиш усе терпке минуле лиш собі.

зрікайсь щораз, як в думці я з`являюсь.
не думай, що тобі я не приснюсь.
знайти б тих сил, яким я поклоняюсь.
востаннє ти пробач, як знову оступлюсь.

від всього відречусь, як того забажаєш.
усе втече - у тебе буду я.
скажи, чи досі ти мене кохаєш?
скажи, чи досі в серці твоїм лише я?

зречись себе ти мовчки, тричі.
мені так треба знати поруч ти чи ні.
а пам`ятаєш місця ті мальовничі,
що не показав ти, хоч обіцяв, мені.

27/05/14