Кава

Ди Мэй
У тебе недопита кава,
У мене - непочате ще латте.
Кругом повітря, немов лава:
Крок не туди - і вже пече.

Твоя кава без цукру, як завше,
Латте з карамеллю, так треба.
Всі думки і слова докупи склавши
Ми літаєм з небес у пекло, із землі до неба.

Твоя кава давно вже холодна,
Моє латте з карамеллю - ніяке.
Підійди-но ближче. Я така голодна.
Мені так остогидло життя це двояке.

У тебе вже кава допита,
У мене закінчилось солодке латте.
Я твоїми поцілунками і запахом тепер вся оповита.
"Може ще по каві без зобов`язань?"
"Окей, мені і так піде."

21/07/14